dijous, 21 de maig del 2009

Dia 61 - 64 Preparant la tornada (#91 - #94)

Aquesta setmana és especial: vaig demanar festa a la feina ja que el divendres es fa l'acte de graduació a la universitat, amb la qual cosa no hi va haver problemes de cara a aconseguir el permís.

Tornar quan portes un temps lluny, quan ja ets a la segona experiència internacional no és com era... fins i tot diria que és més intens... al final t'adones que siguis on siguis, l'entorn canvia, cambia la gent, cambia l'idioma, els pisos les idees... però el que no muta és la destinació a la qual sempre retornes: La plana... no sé com explicar-ho però la imatge d'aquella plana que mica en mica avança, enmandrida per la boira i verda molt verda té un punt d'entrenyable que costa explicar.

Espero que aquest cap de setmana sigui intens, i de fet així es preveu ja que marxo divendres a primera hora del matí però també torno diumenge a primera hora o sigui que ben mirat tampoc és tant de temps.

La setmana ha anat bé, anar treballant i fent cosetes mica en mica sense grans projectes però arreglant molts detalls (no fos cas que s'incorri en despeses).

Doncs bé per avui és tot ens veiem demà per la plana:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada