divendres, 17 d’abril del 2009

Dia 28, 29 i 30 - Primers 3 dies de feina (#58 - #60)

Ja veieu, avui fa 2 mesos (60 dies) que volto per terres italianes, la qual cosa implica que com que tot just he començat ara, els sis mesos de stage començen també ara, conclusió: "l'aventura italiana" acabarà durant 8 i no 6 mesos.

Aquests primers tres dies de treball han anat prou bé, sempre que un comença està una mica més a l'expectativa i tot son introduccions i coses però vaja diguem que la cosa està anant prou bé.

A destacar només una cosa, treballo al departament de logística i tinc una fulla de treball amb els projectes (en general) que hauré de fer, de totes maneres, aquests dies pel departament de logística hi volta el cap de producció, que no sé si li he caigut bé, o que va tant saturat que necessita algú que l'ajuda, que m'ha "robat de logística" per uns dies i ara treballo també amb ell, de fet ja m'ha donat el primer projecte: he d'implementar un sistema Pull en una APA (Autonomous Production Area) per millorar la productivitat, reduïr els retards en la producció i evitar problemes de comunicació entre producció i magatzem. Sembla bastant interessant, i tot i que fins ara només n'havia vist la part teòrica ara en veurem l'aplicació pràctica (mesclant Pull amb les 5's, Kaizen i sobretot FIFO)[algun dia tocava fer algun comentari més tècnic no? sinó semblaria que estic de vacances!]

Doncs res, ara tocarà cap de setmana (demà alemany! che barba!) i descansar!

Per nom faltar a la tradició avui un altre video: La cançó un núvol blanc de Lluis Llach que sempre m'ha agradat, cantada en directe per acompanyar una obra del circ Tranuites:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada