diumenge, 7 de juny del 2009

Dia 77 - 81 - Una setmana curta (#107 - #111)

Perfecte!

Totes les setmanes fossin així ;) Posant-s'hi el dimecres, després de 4 dies de relax a la platja... Amés tal i com diuen els amics d'EE.UU. dimecres és ja Hump Day(notis la doble connotació)... amb català el dia gepa... (si, com la del camell).. el dia en que la setmana arriba al punt alt i a partir del qual comença la baixada fins al cap de setmana :).

Aquest trosset de setmana ha anat bé, potser una mica estressat el dimecres, ja que els informes diaris que he de donar, es van convertit en 3 informes per entregar dimecres (el dilluns una part de l'empresa treballava).

A destacar poca cosa més, val a dir que no és un gran post, ho sé, però veritablement crec que puc afegir poca cosa més, el troç de setmana s'ha limitat a sobreviure fins al dissabte al migdia per poder descansar una miqueta i tornar a carregar piles.

Ahir estava parlant amb en Gerard (el company de pis) de crackovia i em va venir al cap el força barça, aquell gran programa que feien fa anys a TV3... Val a dir que a diferencia d'altres vegades en que programes que m'agradaven fa anys ara em fan pena (l'exemple més fefaent dels qual el mític "la memòria dels cargols"), el força barça encara conserva aquella pàtina d'humor atemporal que sortosament resisteix al pas dels anys, per això us deixo amb un parell de videos que he trobat al youtube, per exercitar la memòria:





Per cert.. 1995... 14 anyassos! Com passa el temps eh... espectacular

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada