diumenge, 10 de maig del 2009

Dia 47 - 53 - Una bona setmana (#77 - #83)

Avui es tanca una molt bona setmana, i això lluny de fer-me pensar que difícilment la que demà comença serà millor em fa ser optimista, setmanes com aquestes reforcen l'ànim: Els primers dies de la setmana no van ser molt destacats, a no ser pel magnific sol que ha fet, les passejades pel centre i els gelats al GROM.

El dimecres va tenir un nom pròpi: Iniesta. Realment no estic acostumat a veure el barça guanyant "a la Madrilenya" és a dir amb un gol a últim minut i sense haver merescut especialment guanyar (que de fet no es va guanyar sinó passar).

El dijous va ser una dia de pausa: a la universitat hi havia l'"school day" dia en el qual els estudiants del màster que estem en pràctiques ens reunim al Politecnico per parlar de com ens van les pràctiques, escollir un tutor acadèmic que ens pugui ajudar i retrobar-nos i xerrar una mica (que potser és el més destacat).

Al migdia ja havia acabat l'acte i per tant varem tenir la tarda lliure, la qual varem aprofitar per anar amb en Gerard a donar el vol pel centre i pel parc.

El divendres va ser un dia d'alt rendiment a la feina, vaig enllestir la majoria de coses que tenia entre mans ( envoltat d'acusacions de lladres pel partit del barça chelsea per part d'alguns emprenyadors de la feina ;) ).

Al final el cap de setmana ha seguit un guió que va bé per recuperar energies:

El dissabte matí classe d'alemany, varem anar a dinar fora a l'Eataly (http://www.eatalytorino.it/eatalytorino/welcome_eng.lasso) una especie de centre comercial per aliments d'alta qualitat, en el qual hi ha 9 restaurants (un per a cada area temàtica: 1 per pizzes, 1 per peixos, 1 per embutits i formatges, 1 per carns, 1 per pastes, 1 per verdures, 1 per cafès 1, per cerveses i 1 per postres i gelats).

El diumenge a casa, a descansar tot mirant esports (marató esportiva: Superbikes, Formula 1, calcio serie A, i el barça - mala sort avui).

I demà st. tornem-hi i amb ganes! A veure si fa el sol que ha fet en gran part d'aquesta ultima setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada