diumenge, 17 de maig del 2009

Dia 54 - 60 - Una altra setmana de futbol ( #84 - #90)

L'alte dia estava pensant en el futbol:

Si bé m'agrada molt com a esport, val a dir que sempre he pensat que la gent que hi juga a categories baixes és excessivament competitiva i violenta i que molts dels aficionats van al camp a desfogar-se i fer-se notar.

Exceptuant aquest fet, val a dir que aquest any més que altres estic veient de l'importancia que té en l'estat d'ànim de les persones. L'any de la gran crisi els barcelonistes sóm "feliços", cada setmana tenim la nostra dosi de felicitat, ja sigui amb títols o simplement amb un bon partit, i això amics meus no només és gratuït sinó que amés amés ho sents (diferenciaria aquí entre els que se senten del barça de sentiment i els que simpatitzen amb el barça).

Amés el futbol té altres aspectes importants, que un veu quan està lluny de casa: és un fet que uneix a gran part del món.

Quin gust arribar el dilluns a la feina i que et diguin: "Ostres quin gol que va marcar Messi" o "ja esteu a la final, esteu impressionants"... i tu sapiguent que ells saben del teu equip t'informes de la juve, del torino, de l'inter, del milan, inclús del palermo! I ja tens la discussió muntada! Amb un grapat de gent que tindries ben poc a parlar pots estar hores i hores parlant, i clar no tot es queda aquí: del futbol surten altres temes i et permet coneixer més la gent...

Apart d'això: la de ciutats del món que es pot coneixer sabent els noms dels clubs de futbol! Sempre pots quedar bé dient ah si, que es on juga el club X!

I per ultim i com és conegut, el futbol és un element integrador de les persones: jugant a futbol pots compartir equip amb tot tipus de persones de diferents llocs i no necessariament entenent-se.

En definitiva: el futbol és molt més que un esport.



(ojo al que diu la veu en off)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada