dissabte, 21 de març del 2009

Dia 4 - Tranquil·litat i bons aliments (#33)

Avui ha set el dissabte més tranquil des de que soc a Torí, fet causat principalment pel cançament de la jornada d'esqui d'ahir, i de mirar un capitol de Lost abans d'anar a dormir. Així doncs m'he aixecat tard (11h), he fet un esmorzar lleuger, la bogada i neteja parcial de l'habitació.

Per dinar espaguetis al pesto, no serà costum del blog afegir molts incisos culinaris (tot i que m'encanti la cuina) però m'ha vingut a la ment un clàssic dels clàssics: l'any 1957 en motiu de l'1 d'abril (dia nacional de les bromes a USA i UK) la BBC va fer una de les bromes més sonades del segle passat, fent que milers de persones (diguem que a 1957 la gent no tenia ni tanta informació ni era tant viatjada) fossin enganyades com a Xinos. Afegeixo el video perquè realment no té pèrdua.



Després de dinar ha tocat fer les postres: les hem anat a fer a 100m de casa, a la futura parada de metro Dante que s'està construïnt. La raó: ahir va arribar la tuneladora a la parada (venia perforant des de l'estació precedent) i per celebrar-ho (àlies calmar els ànims dels veïns i distreure'ls) feien visita a la tuneladora, amb musica en directe i crepes gratis per tothom.

Després de la crep poca cosa: passejada pel centre, hem anat a fer l'aperitiu i cap a casa que encara es nota el cansament d'ahir. Esperem estar millor de cara a demà, en tot cas demà us ho dic.

PD: Si finalitzeu el video, podeu obrir un video que youtube proposa que es diu penguins. Va ser el video que es va utilitzar aquest 2008 per fer la mateixa broma que en 1957 per l'1 d'abril, tampoc té perdua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada