diumenge, 22 de març del 2009

Dia 5 - Quin gran parc! (#34)

Avui ha set un dia d'aquells descansats per antonomàsia, fins a un cert punt semblant al d'ahir (amb la diferència que avui no han tocat espaguetis per dinar).

Ara parlant en sèrio, l'unic que puc destacar (aprt de que ahir va ser jornada oficial de neteja del pis) és que a la tarda he anat a córrer al Parco del Valentino, un parc que queda al costat de casa i val a dir que és un gran lloc per anar a fer esprot, amb el Po al costat, tot verd, monuments, fonts, castells, inclús té un antic poble medieval que es va construir fa segles allà! Amés a mitja tarda cau un sol molt agradable que fa que inclús a un servidor que no li agrada ni anar a córrer ni prendre el sol, es senti atret per repetir-ho sovint!

Després va tocar vibrar amb el barça (amb el CP Vic prèviament també) i vaig aprofitar per mirar una pel·licula que feia temps de la que sentia a parlar i mai havia vist: Reservoir dogs.

Perquè us feu una imatge del parc, estava buscant fotos però al final (i com de costum m'he decidit per un video que sempre té més presencia):



Ens veiem demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada