diumenge, 24 de maig del 2009

Dia 65 - 67 - Cap de setmana de graduació a casa (#95 - #97)

Quin cap de setmana!!!

Després de matinar el divendres per agafar l'avió des de Torí vaig arribar a Girona, on m'esperaven el meu pare i la Neus.

Varem tornar a Torelló, vam anar a dinar fora i descansar un rato abans de marxar cap a Barcelona a fer la graduació. La veritat sigui dita no hi havia l'emoció de la graduació de la carrera, però vaja també tenia la seva gràcia.

Després de la graduació em vaig quedar a Barcelona amb la Neus, i l'endemà vam tornar cap a Vic a visitar la comarca (semblo un hobbit).

El dissabte per la nit varem anar amb la Neus i amb els de la colla vigatana a sopar al refugi i a fer una cerveseta, fet que no cal dir-ho, es va posar molt i molt bé. L'unic inconvenient del cap de setmana haver de marxar tant d'hora el diumenge matí però vaja, un cap de setmana molt intens, per retrobar la familia, la Neus i els amics.

(A veure qui té ganes/forçes per començar la setmana ara...) jeje

Unes quantes fotos de l'acte de graduació (no hi havia ni un terç de la classe però vaja, va estar bé):



3 comentaris:

  1. L'efecte Hobbiton, comarca, ja saps que sempre ha estat present en mi sobretot tenint en compte la meva condició física :). "Solemne acte de graduació" xD, solemne corabta per cert.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Uns dos dies més que ben aprofitats!! :)
    Em va fer ilusio assistir a l'acte solemne, el meu primer per crt ;) i la corbata vermella idònia (es nota la confecció italiana, ehh)
    Haure de dir, que l'efecte comarca tb comença arrelar fins i tot als de ciutat...jejej
    Amb ganes de que passi aquest mes ben rapid!
    1petunettt wpu!

    PD: haurem de demanar els de Ryan air q ampliin les franges horaries...

    ResponElimina