dijous, 19 de març del 2009

Dia 2 - Es mouen coses? (#31)

Dia 2, finalment! Avui faig el post des de la universitat, és a dir amb el teclat italià i amb la meitat dels accents només! Avui he seguit la rutina matinal: Despertar-se, perapar-se l'esmorzar, preparar un cafè amb la clàssica cafetera italiana, netejar la taula, fer el llit, cambiar-me agafar el bus 42 i cap a la universitat.

Avui però hi ha algun canvi: D'aqui poc marxo cap a fer una altra entrevista de feina, a veure si aquesta fos la bona! Aquesta serà la tercera, despres de la que vaig fer a Pilkington, i la de Regione Piemonte (en la primera em volien agafar però la central de l'empresa no els va deixar incorrer en despeses) i la segona no em va deixar convençut!

L'empresa està a les afores de Torino, a la zona que gairabé anomenaria Mordor per la comoditat de l'accés. De totes maneres, amb la crisi que hi ha res es pot desaprofitar (normalment els estudiants internacionals que venien a fer les pràctiques a Torino podien triar entre bastantes empreses quina volien, doncs hi havia més emprses interessades en stagistes que estudiants, evidentment aquest any amb la crisi la cosa ha cambiat).

Docns res, per avui ja n'hi haurà prou, que hi ha més dies que llangonisses, i he de deixar alguna cosa pels pròxims dies. De totes maneres, i tal i com vaig fer ahir, deixo un altre video que m'agrada, que evidentment, salvant les distàncies té referència al post: Davant de les dificultats (ridicules comparades amb depèn de quina situacio, m'ha vingut a la ment el poema el Far de Miquel Marti i Pol).

1 comentari:

  1. M'agrada la idea d'aquest dietari! posar per escrit les vivencies ajuda a veure-ho tot amb més perspectiva i alhora és un bon record menys eteri que la memoria ;)
    Seguire una mica més d'aprop la teva experiencia torinenca guapu!
    ..ci vediamo dentro sei giorno!!

    Neus

    ResponElimina