dimecres, 25 de març del 2009

Dia 8 - Com canvien les coses! (#37)

Des d'ahir hi ha bastantes novetats: Ja tinc stage! Val a dir que ha costat però que al final ja tinc el tema resolt! Aniré a treballar a una multinacional americana del sector automocó (federal mogul) que té una seu aprop de Torí (a 25 km en concret).

Em tocarà treballar al departament de logística, ajudant directament el cap de logística en tot tipus de treballs relacionats no només en la logística de fluxe de porductes, sinó també la producció, optimització de fluxes productius, coordinació dels proveidors etc.

Amés d'aquesta bona noticia es suma el fet de que demà la Neus ja arriba a Torí! O sigui que mica en mica es van tancant tots els temes oberts que quedaven: ja tinc stage, ara venen visites, després començo la feina i després els cursos d'alemany.

Avui per recuperar la tradició torna a tocar video, per il·lustrar això del treballar:

2 comentaris:

  1. Bééééé! Ja era hora, a veure si així les entrades del Blog prenen una mica d'interés, a partir d'ara vull que segueixis amb aquest nivell de detall! :) Què produeixen l'empresa?

    ResponElimina
  2. Doncs l'empresa produeix tot tipus d'elements basicament per a l'automoció, amb marques pròpies (algunes potser et sonen com son FERODO o CAHAMPION), és a dir frens, coomponents de motor, etc etc...

    En concret però la fàbrica on vaig jo es dedica als tancaments (la veritat es que mai he sapigut trobar la paraula apropiada per traduir sealings en català ni castellà). Amés al ser bastant gran pel que a dimensions refereix, també és la central logística europea de sealings, amb la qual cosa no només hi ha coordinació de fluxos interns i dels clients de la zona sinó que qualsevol incidència d'un client per Europa passa per allà, amb la qual cosa m'han dit que a vegades també hauré de parlar amb clients de varis llocs d'europa, m'han dit que l'alemany era un plus per poder trucar a alemanya amb alemany (quina por xD, serà el moment de la veritat) i res que amb l'italià que tinc que cap problema! o sigui k por ahi aniran els trets!

    ResponElimina